FAQ

Frequently Asked Questions

Er is keuze tussen verschillende betaalmiddelen. U kan kiezen om het bedrag via overschrijving te voldoen.  Ook zijn er mogelijkheden om met Bancontact, kredietkaart of rechtstreeks via uw bank via Sofort banking.

Voor de verzending van kleine decoratiestukken maken we gebruik van Bpost of DPD.  Meubelen worden door onze eigen vakmensen bij u afgeleverd.

Wij beschikken over een winkel te Loenhout.  Op zaterdag en zondag kan u tijdens onze openingsuren terecht.  U kan ons ook contacteren voor bezichtiging op afspraak.

Gold-Star is ons merk van kwaliteitsmeubelen.  De productie van de meubelen gebeurt in Indonesië.  Kwalitatief hout is van cruciaal belang om degelijke meubelen te kunnen maken.  Wij zien er zelf op toe dat er geen stap in het productieproces wordt overgeslagen. Op die manier is Goldstar al jaren in staat om topkwaliteit te leveren.

Alle meubelen in onze collectie kunnen als basis voor maatwerk meubelen fungeren.  Wij kunnen de meubelen aanpassen aan de grootte die u nodig heeft.

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics

Goldstar bied u een uitgebreid gamma binnen- en buitenmeubelen in massief teak aan met meer dan 400 items uit stock leverbaar. Bovendien kunt u ook meubelen op maat bestellen – ondertussen een Goldstar specialiteit met een prima prijs-kwaliteitsverhouding als grootste troef.