Goldstar label

10 geboden van het massieve goldstar meubel

  1. Een meubel waarvan vermeld wordt dat het een massief meubel is, wordt zo genoemd omdat het gemaakt is uit planken en balken. Zowel dikke als dunne planken en lichte of zware balken. Er wordt geen plaatmateriaal zoals MDF, meubelplaat, vezelplaat, triplex, enz. gebruikt. Alle stijlen, regels, panelen, bodems, ruggen, tabletten, enz. zijn door en door vol hout. Uiteraard geldt dat voor alle GOLD STAR meubelen.

  2. In tegenstelling tot niet massieve componenten is massief hout onderhevig aan verschillende invloeden van buitenaf. Vooral schommelingen in temperatuur en vochtigheid hebben een invloed op massief hout en uiteraard dus ook op een massief meubel. Onze GOLDSTAR meubelen maken hierop geen uitzondering.

  3. De structurele opbouw van hout bestaat voornamelijk uit cellen. Deze cellen kunnen de meest uiteenlopende vormen aannemen, zijn met elkaar verbonden en vormen aldus het celweefsel. Tussen de cellen bevinden zich holle ruimtes of luchtgangen. In deze luchtgangen kan zich vocht bevinden. Naarmate er zich meer of minder vocht in deze gangen of kanalen bevindt zal het hout uitzetten of krimpen. Voor uw GOLD STAR meubelen mag de vochtigheidsgraad in uw woning niet te laag zijn.

  4. In de winter wanneer de verwarming in uw woning op volle toeren draait zal de luchtvochtigheid gevoelig dalen. Uw GOLDSTAR meubel zal daardoor ook meer vocht verliezen en vanzelfsprekend gaan krimpen. Hierdoor is het mogelijk dat er kleine barsten ontstaan. Op zich is dit helemaal niet erg. Het meubel is daar tegen bestand en voor de echte kenner is dit het bewijs dat men te maken heeft met een massief en waardevol meubel.

  5. In de zomer wanneer de verwarming niet meer opstaat is uw woning vanzelfsprekend veel vochtiger. Uw interieur komt veel meer in contact met de buitenlucht (die in onze streken meestal relatief vochtig is) en zal zich dan ook geleidelijk aanpassen aan de hogere vochtigheidsgraad. Uw GOLDSTAR meubel zal meer vocht opnemen en gaan uitzetten. Uw meubel is daar tegen bestand omdat het opgebouwd is met natuurlijke componenten.

  6. De overgang van een vochtige naar een droge atmosfeer in uw woning neemt veel tijd in beslag. Voor uw GOLDSTAR meubel duurt dit nog langer. Meestal weken, soms ook maanden. Het is niet zoals bij een spons die je uitwringt. Massief hout neemt traag vocht op, maar geeft ook traag weer af.

  7. Om uw GOLD STAR binnenmeubel extra te beschermen kan u het een behandeling geven met onze speciaal ontwikkelde voedende en beschermende GOLD STAR TEAK BESCHERMER en/of voor de buitenmeubelen GOLD STAR TEAK OLIE. Deze producten werden door ons zorgvuldig geselecteerd en in handig formaat verpakt. Ze zorgen ervoor dat de houtcellen hun elasticiteit behouden wat bijzonder gunstig is voor de levensduur en weerstand ervan. Hierdoor wordt het hout veel warmer en aangenamer.

  8. Wanneer u bij de aankoop van een GOLDSTAR meubel deze kennis in uw achterhoofd heeft, zal u ongetwijfeld een massief meubel helemaal anders gaan bekijken. U zal ongetwijfeld trots zijn op uw aankoop. Een massief teakhouten GOLDSTAR meubel verslijt niet, behoudt zijn waarde en is tijdloos door zijn eenvoud. Uw kinderen en kleinkinderen zullen uw aankoop vele decennia later nog steeds weten te waarderen.

  9. Wanneer u na de aankoop van een GOLDSTAR meubel toch niet tevreden bent over de kwaliteit ervan of ernstige gebreken vaststelt, mag u zeker niet aarzelen ons te contacteren. Wij staan altijd paraat om u te helpen met raad en daad. Technisch advies en goede raad behoren tot onze elementaire service. Indien uw klacht terecht is deinzen wij er zelfs niet voor terug uw meubel gratis te herstellen of indien nodig te vervangen door een evenwaardig meubel.

  10. Wij zijn er trots op dat onze GOLD STAR meubelen door al onze klanten bijzonder gewaardeerd worden en kunnen zonder schroom terugkijken op een groot aantal trotse bezitters van een uniek GOLD STAR meubel.

nieuwsbrief

Wenst u op de hoogte gehouden te worden van onze uitverkoop of magazijnverkoop.  Geef hieronder uw e-mailadres in 

Goldstar bied u een uitgebreid gamma binnen- en buitenmeubelen in massief teak aan met meer dan 400 items uit stock leverbaar. Bovendien kunt u ook meubelen op maat bestellen – ondertussen een Goldstar specialiteit met een prima prijs-kwaliteitsverhouding als grootste troef.