over koopjeshoeve

Wij importeren meubelen en decoratie rechtstreeks vanuit het verre Oosten. Daarom zijn onze prijzen vaak zeer competitief in vergelijking met andere winkels. Met onze webwinkel willen wij onze klanten een betere service bieden en een beter totaalbeeld geven van onze verschillende producten. Kom langs in onze showroom op zaterdag voor onze uitzonderlijke stockverkopen aan groothandelsprijzen. Ook mogelijk op woensdag na afspraak. Graag tot dan!

vind uw gepaste meubels

”Style is a way to say who you are without having to speak”

vintage collectie
0%
natural classic
0%
modern | industrial
0%

Verzending

op afspraak

Snel betalen

100% veilig betalen

Bespaar

betaal de beste prijs

Support

staat voor u klaar

FAQ

De aankoop komt tot stand op het moment dat de klant een bevestigingsmail ontvangt van Koopjeshoeve. De artikelen worden afgehaald of thuis bij de klant geleverd tegen betaling op de in een bevestigingsmail aangeduide leverdatum.

De klant heeft de keuze tussen de volgende betaalwijzen:

- Via Bancontact, Maestro
- Via Mastercard, Visa
- Via iDeal
- Via Belfius, Ing of Kbc
- Via Overschrijving
- Contant of per bankcheque in onze winkel bij afhaling

De leveringen van meubels worden door Koopjeshoeve zelf gedaan en gebeuren in samenspraak met de klant.

Alle vermelde prijzen zijn uitgedrukt in EURO, steeds inclusief BTW en alle andere verplicht door de klant te dragen taksen of belastingen.

Nieuwsbrief en info

Schrijf u in op de mailinglijst om updates te ontvangen over nieuwkomers, speciale aanbiedingen en andere kortingsinformatie.

Goldstar bied u een uitgebreid gamma binnen- en buitenmeubelen in massief teak aan met meer dan 400 items uit stock leverbaar. Bovendien kunt u ook meubelen op maat bestellen – ondertussen een Goldstar specialiteit met een prima prijs-kwaliteitsverhouding als grootste troef.